Сон кохання

У снах з під стриха голуби злетіли,
Душа пірнає в той шалений травень,
Коли бруньки на гілках затремтіли,
І ти побачиш дивний місяць-красень.

У гаю чули звуки шустрої зозулі,
Нам соловейко голосно пісні співав,
Над кручею дніпровську хвилю чули,
І ясен нам тихесенько скрипів у снах.

Кохання завжди те буває романтичне,
І по весні,почувши рідний спів,
Я бачу Рай з тим запахом суничним,
На хвилях, мрії чудових снів.

Чекаю знов своє кохання з ранку,
Коли на тині білий півень закричить,
Зустрінемося знов на нашім ганку,
Чудовий край,хай серце не болить.


Рецензии
Красиво и очень лирично. Говорить и писать по-украински не могу, но на слух почти все понимаю. Спасибо.

Галина Милая   11.11.2014 15:23     Заявить о нарушении
Спасибо,Галина!

Александр Русский 2   12.11.2014 19:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.