***
бо ми з тобою й правда незнайомі
колись давно у серце змій заповз
й тепер воно вже більше рік як в комі
нічим не допоможуть лікарі
вони в цій ситуації безсилі
вже двадцять сьома осінь надворі
а я й надалі нарізаю милі
є згадки та немає вороття
до того що давно уже позаду
вписав тебе у план свого життя
й порвав його. Прощай. Пробач за правду.
Свидетельство о публикации №114111000028