Втомилися

Не вмирає єдність наша
Не помре і доля,
У братів і в мене лихо
Нема нам покою.
Гайдамаки пана гнали
Прийшли їх нащадки,
Насуває чорна хмара
На наші колядки.
Слава тільки боротьбою
Завжди здобувалась,
Зараз лізуть чужинці
Щоб усі лякались.
Ворог дуже лукавий
І бреше,собака,
Разом нас не залякати,
Хай іде собі в с..ку.
Мріють люди,щоб жилося
Гарно і вільно,
Скільки часу зостається
Щоб жити спокійно?


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.