Щось подаруe Лiс менi

Щось подарує Ліс мені
Обов’язково…
У листопадній глибині –
Малюнків мова…

Укрилось Тишею Життя
Й зеленим мохом…
Зітхає Спокоєм Земля,
Пожухло… Вогко…

Ліс долучається Душі
Усіх охочих…
Розкриє зміст, простеле Шлях
У Світ Пророчий…

Щось подарує Ліс мені –
Любов і Тишу…
А я співатиму Пісні
Йому на втіху…

08.11.2014


Рецензии