Цей дивний День
Нанизаний на Спокій,
На Силу Тиші Розуму й Душі,
На вдячність за отримані уроки,
На погляди, без слів і почуттів…
Цей дивний День
Пішов, уже відбувся…
І я, що в ньому, теж уже пішла…
Ми, наче діти, наче квіти Тулсі,
За руки взявшись, йдемо навмання…
Цей дивний День…
І я у ньому дивна…
Події дивні, зустрічі, думки…
У нас обох Любов –не дивна, спільна…
І ми в Любові – вільні і легкі…
07.11.2014
Свидетельство о публикации №114110909109