Кохання писня Стэпана Ондрийовича Бандэры

(Спиваемо промиж першим и другим стаканом
Самогону "Тры гычки", гычка--буряк, он же--
свёкла)

   Шо цэ за пташка?
   Шо за пташина?

   Шо цэ за дивка?
   Шо за дивчина?

(А дальше забув. Спивали, колысь издылы на
змагання (соревнованья) по волейболу. У автора
было погоняло "Уралочка". Соперники у сетки кричали:
--Ливу трэмай!--Левую держи). А моя командёшка
называлась "Гирнык" Новояворивськ).


Рецензии