Iстина
Не в криниці під вербою..
На замшілім бервені
Смакував з цебра водою.
І ставав яснішим світ,
І зникала з ніг утома.
Тут спинявсь мандрівця слід,
Почувавсь отут, як вдома.
Де вода – життя буя,
Відкрива шляхи до істин.
Тож і істина моя
Не в вині – водиці чистій…
9.11.2014
Свидетельство о публикации №114110905268