Не забувай
Любов інакшої знайдеш.
Нехай, страждати буду я,
Слізьми покриється земля.
Мені все рівно, лиш би ти,
Коханий, щаслив був завжди.
Нехай вона тебе кохає,
Твоє серденько хай палає.
А я - дощем жовтневим стану,
Хоч це не вилікує рану.
Тоді я зіркою на небі буду,
Тебе мій милий я ніколи не забуду.
Твій шлях у темряві я освічу,
І білим голубом в важку хвилину прилечу.
Тебе, коханий про одне благаю,
Тобі, мій любий довіряю,
Не забувай мене, не забувай,
Ім'я моє, хоч увісні згадай.
Ти щастя свого з нею не руйнуй,
Кохай її і деколи ревнуй,
А буде жовтень - впаде лист кленовий на плече,
Ти знай - це я, не забувай, не забувай мене...
06-07.10.2006р
Свидетельство о публикации №114110900150