Вмираю, мамо
Балачки не час казати,
Лихо зараз в Україні,
Наша земле,наша мати.
Нашу славу,нашу гідність
Ще нікому не здолати,
Чую лагідність,та ніжність
В бій ідуть брати-солдати.
В нас стріляють супостати,
Чорні стрічки,як тюльпани,
Не журись за мене мати,
Кращу долю,де шукати?
Ти не плач,моя старенька,
Що на фото чорна стрічка,
Помирав за неї,неньку,
І кохав,немов сестричку.
Свидетельство о публикации №114110912924
Щастя,Миру, Любові та Добра!
З повагою, Дмитро.
Дмитрий Демуз 13.11.2014 14:39 Заявить о нарушении