Колискова

Сонечко вже сiло,
зiроньки вже сяють,
i уже всi дiтки
спатоньки лягають.

Спи, моя донечко,
нiжне моє сонечко,
янголи лiтають
й тебе присипляють.

Спи, мiй синочку,
сизий голубочку,
гарне щось згадай
й мирно засинай.

Спiть, моi дiточки,
нiжнi моi квiточки,
хай Бог вас простить
й вiд лиха захистить!

1996 р.


Рецензии