Музыка. украинский язык

 Музика

 Знов  гітара  в  руках...
 Лине  музика  пружно  і  ніжно,
 Наче  в  сивих  полях
 Відображена  осені  сніжність...

 Ти  послухай,  замри,
 Ці  осінні  тривожні  канцони...
 Наче  в  серце  вбери
 Їх  оголені  струн  передзвони...

 Ми  блукали  в  полях
 Наче  діти,  замріяні  в  себе.
 І  в  осінніх  думках
 Віддзеркалено  вічності  небо...

 Дай  же  руку  мені!
 Ти  одна,  ти  у  світі  єдина...
 Передзвони  сумні
 Нам  дарують  оголеність  дива...

 Дзвін  гітари  тремтить
 Наче  голос  тривожний,  високий...
 Ти  зі  мною  в  цю  мить.
 Ти  не  будеш  повік  одинока.

 Бо  дарую  я  знов
 Як  цю  музику,  серця  тремтіння.
 Лине  наша  любов
 Гармонійна,  як  Боже  веління...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=535427
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 07.11.2014
автор: Сокольник


Рецензии