На природе. Летняя зарисовка. укр. язык

 На природі. Літня замальовка ( 16+ )

 Волошкове  поле...  Плаття  на  межі...
 Біля  мене  гола  в  сутінку  лежиш...
 Ти  така  тендітна...  "Фенєчка"  одна
 На  тобі  надіта...    Тіла  білизна

 На  траві,  мов  диво...  І  блакить  небес
 Мружиться  щасливо...  Зараз  я  в  тебе
 Увійду  гладенько,  мов  в  мастило  ніж...
 Пружно  й  солоденько  ти  уся  тремтиш

 У  своїм  бажанні  радість  тіла  пить...
 Літо...  Шал  кохання...  Ця  чарівна  мить 
 Гармонійно-теплих  на  природі  стріч...
 А  невдовзі-  вечір...  І-  Купальська  ніч...


адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=535184
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 06.11.2014
автор: Сокольник


Рецензии