я пам ятаю тебе до самих осатанiлих думок

я пам'ятаю тебе до самих осатанілих думок
до самого пекла, так пам'ятаю аж страшно
якось мене ти посадив на гачок
якось залишився ти у моєму серці

чинно співає пісню похмурий день
десь пробігає зоре, журчать канави
боже, дай трохи правди, відчуй легень
що надриваєтся так що тримтять облави

світла та думка, що зранку пришла у двір
і від похмілля сходить роса як світлиця раю
хто відчуває сердцем той буде щасливій всіх
я відчуваю душу, тому я твоя отрава.


Рецензии