Семейка, да не Адамсов. Басня. укр. язык

 Сімейка, та не Адамсів ( дуже актуальна байка )

 Дуже  люблю  я  писати  байки.
 Тільки  скажіть-  напишу  залюбки.
 Хочете  слухати?  Ось  вам  одна
 Баєчка  мила.  Та  дуже  сумна...
 ..........                ..........                ............
 Ножиці  хлопчик  схопив  серед  ночі.
 Здуру  в  пітьмі  собі  виколов  очі.
 Саме  в  цей  час  мати  донечку  мила.
 Кинула  в  ванній.  Малого  схопила.

 Бігає  мати  з  дитям  на  руках.
 Доня  в  цей  час  утопилася.  Жах!
 Мати  побачила-  плиг  у  вікно!
 Насмерть  розбилась,  вже  їй  все  одно.

 Батько  прийшов  з  чергування  нічного.
 З  горя  застрелив  малого  сліпого.
 Випив  горілки,  дав  волю  сльозам,
 Потім  пішов  і  застрелився  сам.
 ...........                ............                .............
 Що  за  дурниці,  скажіть-но  на  милість?
 В  хаті  нікого  живим  не  лишилось.
 Як  не  припиним  бардак  в  Україні-
 Хто  ж  тоді  жити  лишиться  в  країні?

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=497771
рубрика: Байка
дата поступления 09.05.2014
автор: Сокольник


Рецензии