Музика
Я відчуваю як кожен біт створює колорит.
Із ним відчуваю світло,любов,життя,
І в серці моїм шалений ритм.
Насичує кожну клітину мозку,
І відносить у забуття...
Я щиро знімаю перед вами свою маску,
І відтворюю своє серцебиття.
Як щось торкнулося,і воно вже тут,
Це музика-душі моєї натхнення,
Вона знімає із серця так багато пут,
І забирає в мене повсякдення.
І все,що колись цвіло,виривається на волю,
Як кожен нервовий рецептор стає сприйняттям.
Кожна моя клітина,не піддається контролю,
Любов до музики - усе дихає відчуттям.
Відчувати музику- це подарунок,
Вона відтвореність душі моєї.
Музика-це мій рятунок,
І я все,все для неї...
Листопад2014г.
Свидетельство о публикации №114110805193