моя будова
мозкових струсів, сердечних хвороб.
І навіть звичайна втома
лягла у основу твоїх думок.
(У тобі живе). А ти користуйся,
Керуйся собою і радій:
Що т'ому кому ти ще не зустрівся -
Зустрінеться внутрішній світ мій.
Свидетельство о публикации №114110709683