Тривожное. украинский язык

 Тривожне

 Ти  сидиш  сьогодні  ввечері,
 Виглядаєш  із  вікна,
 Як  шляхи  мої  приречені
 Снігу  вкрила  пелена.

 Долі  іспиту  екзамени
 Надає  мені  життя...
 Я  далеко,  і  нема  мені
 До  булого  вороття.

 Ти  себе  потішиш  кавою,
 А  мене  несе  лелекою
 Вітер  той,  що  став  забавою
 Разом    з  долі  небезпекою.

 Ти  сиди  в  кімнаті  затишній,
 Їж  вечерю  за  столом...
 Ти  сьогодні  не  пізнатимеш
 Зливи,  що  торкне  чоло.

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=472106
рубрика: Лірика


Рецензии