Идем, малышка... украинский язык

 Ходімо, мала…

 Маленька,  ходімо  до  парку,
 Де  осінь  квітчасто  цвіте,
 Де  літо  пішло,  і  не  парко,
 Де  листя  спада  золоте,

 Де  ми,  наче  діти,  веселі,
 У  мріях  проводили  час...
 Що  був,  наче  наша  оселя,
 Приймаючи  лагідно  нас.

 Ходімо,  мала!  Погуляєм
 Стежками,  що  вкриті  дощем,
 Торішніх  надій  назбираєм,
 І  в  хату  назад  принесем,

 Надій,  як  загублені  діти
 Сидять  що  в  пожовклій  траві...
 Ми  ще,  як  раніше,  любити
 У  змозі.  І  в  серці  живі

 Ті  сонячні  дні,  як  гуляли,
 Зігріті  кохання  теплом...
 Гуляєм...  І  тепло  нам  стало,
 Хоч  літо  давно  відійшло...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=530668
рубрика: Лірика
дата поступления 17.10.2014
автор: Сокольник


Рецензии