Розвiю тугу
У різнобарв"ї росних трав і квітів.
Хай радість принесе прийдешній день -
У гості завітають любі діти.
Зустріну їх з любов"ю і теплом,
І ласкою зігрію, наче сонце,
І пісня залунає над селом,
І вишня усміхнеться у віконці.
Свидетельство о публикации №114110706345