Думки лягають вiршем
Наповнені моїм безсонням.
Пісенна зоряна безодня
Подарувала в ніч мені квиток.
Блукають сни, сполохані дощем,
Мінлива осінь поміж ними,
І почуття - нещадні зливи
Вплітає у рядки нестримний щем.
Свидетельство о публикации №114110706278