Ми всi народилися в Небi
Ми з Неба на Землю прийшли…
Незвіданість… Світла перебіг…
Любов… Сотворіння… Шляхи…
Народжені в легкім Єднанні
Стихій, Живо-Співу, Бажань,
Ми всі, тут і зараз – Земляни
На лезі Земних сподівань…
Вже вкотре, але і востаннє,
Зростаємось з Суттю Землі…
Народження Сили прощальне
Любов воскрешає в Душі…
06.11.2014
Свидетельство о публикации №114110703047