Рядном накрили

Майбутнє дивиться на нас,
Зірками блимає й ні звуку,
Очільник наш в воєнний час
Взяв й ворогу потиснув руку.

Який загарбав наш Донбас,
Бійців й народ наш убиває,
Ще й в очі бреше нам весь час,
Своїх військових там немає.

Загарбник вільно в нас купив
І підприємства і заводи,
Чимало грошей заробив,
Щоб наші убивать народи.

А ми до нього - не вбивай,
Очільник об’являє тишу,
А ворог каже – так і знай,
Донбас ніколи не залишу.

Народні там республіки
Ворожі сили об’явили,
Такі ось наймані ділки
Рядном, як кажуть, нас накрили.
06.11.14.


Рецензии