Украина моя

І тільки Україна мила
 мені забути не дає
 те щастя що несу у серці

 У кожного із нас воно своє
 але моє таке
 і іншого не знаю


 Було і горе
 і таке страшне
що теж не забуваю

 Та що тепер
бо треба жити всім
 і ще любити
 бо нема нічого
 кращого
 Любові


Рецензии