Духмянихквтвянезнаю

Духмяних квітів я не знаю,
Манить мене твій аромат.
"Моя любове неземная."-
Мені луна немов з гармат.

І приголомшений цим ехом,
В твої обійми я кочусь.
Твої вуста наповню сміхом,
Нап"юсь цілунком досхочу.


Рецензии