59 -2-

 Скрипка. Альт. Віола. Бас. Клавесин. Музика незбагненна.

 - Маестро Томазо, як Вам вдається так?
 - Все дуже просто, Ремо. Справді просто. Слухай!
 - Що?
 - Як дріботить дощ. Миє бруківку. А потім сонце сипле погідне тепло. Платан шелестить. Стогне щось в середині гори. За тим цвіркуни і місяць. Чутно тобі, юначе?
 - Наче б то так…

 Сьогодні вранці він написав Адажіо Альбіноні.

© Copyright: Валентин Лученко, 2014


Рецензии