Скандинавiя
Крутий льодовик,
Атланти-хвилі -
На гребнях їх
Дракари Борей гойда
І хвилі для них - не біда!
На веслах сидять русовласі мужі
Арктичний в них гарт й срібнокриці ножі.
Величний той край і море -
І води, і фйорди, і гори -
Як вічність величні простори!
Свидетельство о публикации №114110509975