Свой крест притча. украинский язык

 Свій хрест ( притча )

 Прийшов  до  Бога  чоловік,
 Та  й  каже-  милостивий  Боже!
 Хреста  тяжкого  я  не  звик
 Нести  в  житті!  То  допоможеш

 Полегше  ношу  до  гори
 Нести  в  житті?-  Нема  питання-
 Як  хочеш-  легший  обери!
 Ти  маєш  час  на  обирання-

 Промовив  Бог,  і  чоловік
 Хрестів  побачив  пребагато,
 І  досить  швидко  собі  зміг
 Хреста  найлегшого  обрати.

 -Великий  Боже!  Я  візьму 
 Цього  хреста,  як  дав  ти  слово!
 -Ти  правильно  обрав.  Тому-
 Це  твій  і  є!-  так  Бог  промовив...
 .........                ..........                ...........
 У  всеосяжності  мети-
 Важкий,  та  славний  шлях  до  Волі.
 Хреста  найтяжчого  нести-
 Нелегку  ми  обрали  долю.

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=498415
рубрика: Байка
дата поступления 12.05.2014
автор: Сокольник


Рецензии
Гарно! Я теж писала на цю тему З повагою.
http://www.stihi.ru/2013/01/20/6854

Наталья Сытник   05.11.2014 11:44     Заявить о нарушении