Чому рида Укра на
Чому кривавими слізьми?..
Не ллється пісня солов'їна,
Лишь тихий шелест у пітьмі.
Пітьми відношень ворожнечіх,
Пітьми людської маячні,
Пітьми від людяності втечі,
Пітьми у світі та в житті.
Немає більшого жахіття,
Ніж біль, що оселився в нас.
Але я вірю, що просвіття
Прийде. Настане і наш час.
Свидетельство о публикации №114110500905
У заголовках не має українсього алфавіту, тому і пропуски.
Владимир Солошенко 07.06.2015 09:26 Заявить о нарушении