У кожного свiй свiт

Хтось пише про війну,
Про подвиги героїв,
Хтось пише про весну,
Кохаються обоє.

Кому кривавий бій
Не дозволяє спати,
Там гине кожен свій
Й не тільки плаче мати.

В коханні хтось загруз,
Завжди когось шукає,
В полоні вічних муз
На струнах нервів грає.

У кожного свій світ,
Когось війна турбує,
А хтось в кохання бід
Життя своє марнує.

Я знаю й на війні
Любов є кохання,
Писать про них в ці дні
Немає сил й бажання.

Як кінчиться війна
В час перемог вітання.
Прийде душі весна
Й пиши про світ кохання
05.11.14.


Рецензии