Эта нелирическая осень. украинский язык

 Ця нелірична осінь…

 Ця  нелірична  осінь-
 Як  нелірична  думка...
 Цей  зорепад  відносин,
 Що  тягнеться,  мов  гумка
 Бажань,  що  зачаїлись
 У  мареві  чекання...
 Побачень,  де  зустрілись
 Химерні  сподівання...
 Тих  зустрічей,  що  стали
 Вже  споминами  долі.
 Що  нас  оповивали
 Як  вітер  верби  в  полі.
 Ця  лірика  заклякла,
 Придушена  війною,
 Мов  небарвисте  плаття,
 Волосся  з  сивиною...
 І  ми  берем  на  щастя
 Самі  себе  у  спомин,
 У  викривленні  часу
 Кохання  миті  ловим...
 І  все  ж-  це  наше!  Наше!..
 І  ми  благаєм  долю
 Ще  раз  по  разу  чашу
 Цю  куштувати  в  колі,
 Яким  відгородились
 Від    льодоставу  світу,
 І  як  Господню  милість
 Кохання  наше  пити...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=528718
рубрика: Лірика
дата поступления 08.10.2014
автор: Сокольник


Рецензии