Страшное оружие. украинский язык

 Страшна зброя (потішу вас, бо щось ви всі сумні)

 Брязкіт  дзенькає  в  небо
 Стародавніх  щитів.
 Що  ж  тій  армії  треба?
 Бойових  хом"яків!
 Що  прямують  сердито
 З  войовничим  "ХРУМ-ХРУМ"!
 Що  скарають  бандита
 На  поталу  і  глум!
 Ці  відважні  солдати
 Вдачу  мають  таку-
 Ворогів  волохатих-
 Та  куди  ж???...  ЗА  ЩОКУ!!!...
 І  коханці-  самиці
 Отого  хом"яка
 У  коханні  згодиться
 Диво-зброя-  ЩОКА...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=504061
рубрика: Вірші, що не увійшли до рубрики
дата поступления 09.06.2014
автор: Сокольник


Рецензии