Гафар ава гьар жуьредбур...

Гафар ава гьар жуьредбур:
Рик1 шадарда садбуру чи,
Асул гапур я бязибур  .
Чин тийидай гъвеч1и-ч1ехи.

Эгер къелем гъиле кьуна,
Кхьиз жезва къени гафар,
Налугьуди экв къачуна,
Рагъ- нурариз я чеб ухшар,

К1елайбуруз жезва куьмек,
Рифма ваъ - гьар ц1ар я дарман...
Ша, касдиз  а гана къимет
Лугьун адаз  -  уст1ар -инсан.

*****************
Заз чидайвал гьар инсанди
Рик1ел гъана  пис-хъсанди,
Жувагай вуч жезва дуьз кар
Авун к1ан я, ам я УСТ1АР.


Рецензии