Гатчина шегьердиз атанва гатфар
Эк1ягъна к1вачерик махпурдин гамар,
Свасар хьиз ч1аганва паркуна тарар....
Шагьварди гваз физва зи рик1ин гафар:
- Агь, гьикьван хуш я заз атайла гатфар!
Мулдин цуьквери, паталнава кьил,
Назикдиз, регъуь яз вегьезва зал вил,
Ат1уз к1анз, вегьейла абурал за гъил...
Фикирна: "Герек туш, ч1агурай и чил...
Агь, гьикьван хуш я заз гатфарин гуьгьуьл!
_____________________
Кьезил шагьвар къугъвадайла
Пешерив ам рахадайла
Лацу цуьквер авахьдайла
Жив хьиз къвазвай аквада.
Свидетельство о публикации №114110409619