Лезгистандин рушариз

Лезгистандин рушар иер,
П1ини хьтин  ч1улав вилер,
Авадарна яргъи кифер...
Гурлу жедай хуьре мелер.

Куьн рик1ева йикъар-йифер,
Акваз к1андай мад са сефер
А гуьзел тир ч1улав вилер,
Рушар туш, куьн язва цуьквер.

Нин ят1а куьн багъдин бегьер?
Нин экв ят1а, экуьн сегьер?
Я аллагь квез бахтар гурай,
Яргъи уьмуьрд вахтар гурай


..............

Лезгистандин рушар иер,
П1инийриз ухшар я вилер,
Вишнидин рангунин хъуьхъвер,
Мили-милиз п1узарал хъвер....


Рецензии