***

Ви гьалдикай я заз хабар:
Зи рик1елни ала къабар
Зулун гару тухвайд хьиз
Акъатнай чун гъурбатдиз.
 ____________

Зулун гару ат1айдан хьиз
Марфадини гатайдан хьиз
Пелеш тир руьгь гьамиша...
Сабур на чаз алхиша.
 _____________________

Гъурбатдикай хьанач  Ватан
И къаниц1уд йисан къене,
Ахварайни, зи Лезгистан,
Хуш я заз ви  дагъни, тепе.


Рецензии