Гатфар...

Невадал чи  ала шагьвар,
Лепедив гва манид гафар.
Чинив  нурар галукьзава
Ашкъи рик1е ацукьзава

Чи багъдава  лацу цуьквер
Налугьуди я чеб эквер.
Килигзава мад заз  мили
Сад-кьве цуькни рангар хъипи))

Вуч хъсан им тушни   бере:
Гатфар варцел-гатфар къене!
Т1ебиатдин гьар са легьзе -
Вуч гуьзел я, хуьн ам рик1е!


Рецензии