Дидедин ч1ал

Дидедин ч1ал - мани я,
Дидедин ч1ал - зари я,
Шуршурзавай булах я,
Лезгистандин дамах я.

Гатун юкъуз шагьвар я,
Атир галай марвар я,
Къаз акъатай ник1ер я,
Зулун беред бегьер я

Хъуьт1уьн къайал кавал я,
Чи гьуьрметни садвал я,
Шиирдавай ц1арар я
Аялд(ин) сифте гафар я


Рецензии