Лезги руш

Квар къуьневай, зи лезги руш,
Ви хъвер гьикьван вуч я  заз хуш
Земземдин дад галай хуп1 яд
Цуз, чан гуьзел, вуна  заз фад

Чи куьчедай  вун къведайла,
Яваш камар вегьедайла...
Зи  рик1икай ваз хабар туш,
Аквазвайди заз ахвар туш.


фото с Интернета


Рецензии