Са къушран лувар...

И дуьньядал гьич тахьурай
К1анивилин дад такурди
Вахт фена,-  фикир тавурай,
Ягъал тахьуй ик1 лугьурди

Четин-шад тир гьар са юкъуз
Вун, к1аниди, заз масан я.
Хьайит1а вун кефсуз, ажуз
К1анид патав хьун хъсан я.

Уьк1уь-цуру дадиз йисар,
Чун уьмуьрдин я юлдашар ..
Пабни итим, я чан дустар
Кьвед са  къушран язва лувар


Рецензии