Ша, сад жен чун...

Алат тийир хьанвачни т1ал?
Т1ап1ар ала Самур вац1ал:
Югъ къандавай квахьзава ч1ал....
Гьихьтин т1вар  хьурай пака чал?

Шаир,  суал гузва чаз на.
Садвал хьухь! -  я шиирд мана;.
Тахьун патал гаф са ч1ана,
Ша, сад жен чун, сабур гана.

Ракьаралди к1евайт1ан рехъ,
Ацукь тавуй варарал пехъ;;;.
Къуватар гуй, акьул хьуй квехъ
Тежедайвал муьгьтеж муькъвехъ.;

Муькхъвер хьурай рик1яй рик1из -
Садвал гурай гъиляй гъилиз.
Алахъайт1ан гьикьван к1евиз,
Жедай туш лезги руьгь пайиз.;;;;;


Рецензии