Эйваз стхадиз

Лугьуз к1ан я Квез зи СТХА,
Чи жегьилрин Куьн я арха;
Четин ч1авуз гъил вугудай,
Герек ч1авуз дуьз лугьудай.;;

Куьн хьтинбур пара хьуй чаз
Чи играми Марвар Эйваз,;
Дат1ана шиирдал рахаз
Ашкъи гъизвай шиир кхьиз,
Тарсар гузвай чи  жегьилриз)))


Рецензии