***

Бегьер гъида анжах багъди
Багъманчидин гъил галай.
Виш сефер жеда руьгь сагъди
Шииратдал рик1 алай.

Куь багъда хуш  бегьер гурай,
Мани лугьуй билбилри.
Ашкъи мадни зирек хьурай
Шиир кхьизвай  жегьилрин.


Рецензии