Далеко-далеко у Небi

Далеко-далеко у Небі
Возноситься Пісня Народу.
Подій невід’ємний перебіг
Дарує Любов і Свободу.

Умови, умовності, звички
Гальмують або підганяють.
До Бога запалені, свічки
Життям і Любов’ю співають.

Злітає у Радості Пісня
Народу, який любить Волю,
Навіки, і нині, і прісно
Любов перевтілює в Долю.

31.10.2014
Політ Делі-Алмати


Рецензии