Чи я забув?

Чи я забув твоє ім’я?
Ні. Намагався але марно.
Воно дзвеніло з ручая
І з ластівками прилітало.

Чи я забув твоїх очей
Безодню, радісно-незмінну ?
Так само – ні. Розбились вщент
Всі намагання, як об стіну.

Чи я забув долонь твоїх
Тремтіння, доторків бажання?
Невпевнений. Та піде сніг
І їх тепло я відчуваю.

Чи я забув твої вуста ?
І твою посмішку щасливу ?
Цих запитань мені не став
Такі вуста забути неможливо.

Чи я забув твоє ім’я ?
Твої долоні ? Очі й губи ?
Господь все бачить : я – не я
І ти – не ти тоді забуду....


Рецензии
Дуже гарно. Дякую. З пов. Якось так і у мене.

Игорь Ярин   29.09.2022 07:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.