Тебе, Иерусалим, тебе пишу стихи

***

Тебе, Иерусалим, тебе пишу стихи!
Тебе, Иерусалим, тебе слагаю гимн!
Душа моя, ликуй!
Душа моя, звени!
Тебе, Иерусалим, тебе пишу стихи!
Ерушалайм, Иерусалим,
Я счастлив быть твоим!


Рецензии