Грусть по летней любви. украинский язык

 Смуток по літньому коханню

 Уже  відлетіло,  мов  лист,  вересневе  тепло...
 Уже  по  ярах  залягають  вологі  тумани...
 І  щемом  по  серцю,  як  клич  журавлиний,  лягло
 Те  літнє  кохання,  на  лавці  залишене  нами...

 Загублений  ранок  всміхається  нам  з  небуття,
 Примхливо  сміється,  закоханий  в  подихи  літа...
 В  нім  спомини  щастя,  що  нам  дарувало  життя,
 У  променях  сонця,  обрамлених  неба  блакиттю...

 І  ти,  зачарована  сонячним  світлом  сидиш
 На  лавці  зі  мною,  і  сплетені  руки  коханням...
 Нас  в  світі  лиш  двоє,  і  ти  від  бажання  тремтиш
 В  видіннях  картин  еротичних  до  ночі  із  рАння...

 Залишений  спомин...  Життєвої  пам"яті  щем...
 В  усіх  так  було...  Та  не  так...  Ми  таки  загубили...
 Рясніють  калюжі,  омиті  осіннім  дощем,
 Мов  сльози  кохання,  яке  ми  саме  полишили...

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=524987
рубрика: Лірика
дата поступления 22.09.2014
автор: Сокольник


Рецензии