Плывет лист по воде... украинский язык

 Плине лист по воді…

 Плине  лист  по  воді,  мітка  осені...
 Що  з  тобою  у  неї  ми  просимо?
 Щоб  тумани  осінні  ставали...
 Щоб  людей  на  війні  не  вбивали... 

 Щоб  побільше  дитячого  сміху...
 Щоб  країну  обходило  лихо...
 Щоб  вкривались  поля  сивиною...
 Щоб  нам  щастя  всміхалось  з  тобою...

 Наче  човник  наш  лист  відпливає...
 Та  кохання  осіннє  буває
 Як  безмежність  безхмарного  неба...
 Буде  все.  Тільки  вірити  треба.
 

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=524570
рубрика: Лірика
дата поступления 20.09.2014
автор: Сокольник


Рецензии