Золотая рыбка. Для деток. украинский язык
Мила моя Рибонько, Рибко золота!
Між плавцями зіроньки, зблиски- як ліхтар!..
Не стомлю бажаннями- виконаю я
Всі твої бажаннячка, зоряна моя.
Я такий схвильований в дім несу тебе.
Як ти зачаровуєш... Наче Дар Небес...
Ти моя омріяна... Довго я хотів
Щоб була моєю ти... Я тебе купив
На Пташинім риночку. Ось у дім приніс.
Звеселя акваріум золотавий хвіст...
Я тобі лататтячка в воду настелю...
Плавай, мила Рибонько! Я тебе люблю!
адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=523729
рубрика: Лірика
дата поступления 16.09.2014
автор: Сокольник
Свидетельство о публикации №114110401327