Дым отечества. украинский язык

 Дим вітчизни

 Край  задумливий  серця  мого...
 Над  полями  холодними  мла...
 Я  повік  не  полишу  його,
 Землю  цю,  що  життя  надала.

 Я  не  можу  залишити  світ
 Мрій  дитячих,  юнацьких    забав,
 Днів  суворих,  закутих  у  лід,
 Щастя  час,  де  кохання  пізнав...

 Світ  великий-  є  час  вирушать
 Пізнавати  краї  чарівні..
 Я  піду...  та  повернусь  назад.
 Це-  коріння...  Без  нього  мені

 Не  живеться...    Душа  України...
 Дим  Вітчизни...  Малиновий  дзвін
 Над  землею  вечїрньою  лине...
 Просто  в  серце  вливається  він.

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=475236
рубрика: Лірика
дата поступления 27.01.2014
автор: Сокольник


Рецензии