Я ухожу. украинский язык

 Я йду

 Мені  набридло.  Я  втомився
 Тривожити  завмерлу  тишу.
 Лиш  смуток  в  серці  залишився.
 Дарма.  Тобі  його  залишу.
 Твоїх  бажань  метаморфози
 Вже  не  торкнуться,  не  зігріють.
 Я  йду.  Весняний  цвіт  мімози
 Дарую,  як  загибель  мрії.
 Ти  не  відчула,  як  змінились
 Типові  обриси  кохання.
 Тілесний  шал  пікантно  виливсь
 В  примарно-марні  сподівання...
 Прощай.  Свій  смуток  я  сховаю
 Глибоко  так,  що  не  побачиш.
 І  ти,  на  те  я  сподіваюсь,
 Тим  самим  холодом  віддячиш.
 Мене  нема.  Тебе  не  стане
 В  холодній  світу  коловерті,
 І  сонце,  як  кривава  рана
 Сідаючи,  повільно  змеркне.
 І  лиш  колись,  коли  світами
 Черговий  березень  полине,
 Себе  спитаю-  що  ж  це  з  нами?
 Навіщо  ж  я  тебе  покинув?..

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=488435
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 27.03.2014
автор: Сокольник


Рецензии